Skip to main content
Maastricht University Cheerleading

De vereniging bestaat uit twee teams: Een Coed en een Smoed Team. Sinds 2016 is UM Cheerleading een officiële studenten sportvereniging geworden en werken sindsdien hard aan het veroveren van de Nederlandse top!

Activiteiten en Trainingen

De mannen en vrouwen van de verschillende faculteiten van Universiteit Maastricht nemen deel aan verschillende competities en evenementen door het hele jaar heen. Beide teams hebben hun eigen captains en coaches die veel waarde hechten aan discipline, enthousiasme en voornamelijk plezier. Trainingen vinden één tot tweemaal per week plaats, en voor de echt gemotiveerde is er ook een danstraining, tumbling training en parktrainingen waaraan deelgenomen kunnen worden.

Contact studentenvereniging Maastricht University Cheerleading

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.