Skip to main content
Maraboes (rugby)

Bij Maraboes wordt er op topniveau rugby gespeeld! Er zijn twee teams aanwezig, een ‘competition’ team en een ‘development’ team. Ze spelen in de Nederlandse internationale competitie en trainen twee keer per week.

Activiteiten en trainingen

Zoals hierboven al genoemd trainen ze twee keer per week. Op de dinsdag en donderdag. Het leuke aan rugby is dat het niet uitmaakt hoe je bent. Klein, groot, dik of dun. Voor iedereen is er wel een bepaalde rol binnen het team. Er wordt dan ook intensief getraind wat helpt aan de hechtheid en binding van het team.

Maraboes staat bekend voor de gezelligheid

Buiten de trainingen en wedstrijden staan de Maraboes bekend als een groep gasten die weten hoe ze moeten drinken en feesten. Dit betekend buiten het spelen van rugby dus ook erg veel gezelligheid! Om lid te worden moet je in het bezit zijn van een UM sport kaart. Voor een inschrijfformulier moet je vervolgens even langskomen bij één van de trainingen op volgend adres:

Contact Maastrichtse Studenten Rugby Genootschap Maraboes

Sportpark Negenputruwe
Negenputruwe 1
6218 RA MAASTRICHT

www.maraboes.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.