Skip to main content
MSAV Uros (atletiek)

Via MSAV Uros kun je deelnemen aan wedstrijden die te maken hebben met elk onderdeel van atletiek. Denk aan de batavierenrace of de zeven heuvelen loop. Ook kun je meedoen aan wedstrijden in het buitenland. Tijdens de trainingen die gegeven worden is er altijd sprake van een splitsing in teams. Een technisch team en een loopteam. Je kunt iedere training kiezen bij welk team je mee doet.

Activiteiten en trainingen

Twee keer per week worden deze trainingen gegeven. Op de dinsdag en donderdag in sportpark Jekerdal. Daarnaast gaat het bij Uros ook zeker om gezelligheid. Er worden verschillende evenementen georganiseerd! Wil je graag lid worden? Meld je dan aan via de website en zorg dat je lid bent van UM Sports! 

Contact studentenvereniging MSAV Uros

 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.