Skip to main content
M.S.D.V Let's Dance! (dansen)

Bij M.S.D.V Let’s Dance! kun je je iedere keer weer aanmelden voor de leukste dans cursussen. Voornamelijk dansstijlen gebaseerd op buitenlandse invloeden worden hier vertegenwoordigt. Denk aan koppeldansen als Kizomba, Salsa en Ballroom dancing! Twee keer per jaar worden cursussen gegeven. Deze bestaan ieder uit twaalf lessen. Wanneer je in het bezit bent van een UM Sports card kun je je aanmelden voor een cursus. 

Activiteiten en trainingen

Omdat er alleen maar mensen meedoen die het leuk vinden om te dansen organiseert M.S.D.V Let’s Dance! zogenaamde ‘mix and mingle’ avonden. Hierbij kan iedereen met elkaar kan dansen op de beste salsa, ballroom en kizomba tunes. Heb je talent? Dan is het leuk om te weten dat je via deze vereniging ook mee kunt doen aan competities.

De trainingen worden gehouden in twee verschillende danszalen. Namelijk bij danscentrum Bernaards en dansschool Reality op de Haspengouw. Voor een overzicht van de tijdens en plaatsen kun je gewoon kijken op de website! Daarnaast kun je je gemakkelijk inschrijven via een inschrijfformulier.

Contact M.S.D.V Let’s Dance! Maastricht

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.