Skip to main content
MSHC (hockey)

Bij MSHC zijn er op dit moment drie vrouwenteams en één herenteam aanwezig! Er wordt zowel recreatief als prestatief gehockeyd. Zo is er plek voor zowel de beginnende als meer gevorderde hockeyspeler!

Activiteiten en trainingen

De leden van MSHC trainen op de velden van sportpark ‘de Geusselt’. De teams spelen op maandag- dinsdag of donderdagavond en iedere zondag zijn er wedstrijden. Daarbij is er iedere woensdagavond een inlooptraining bij UM Sport. Iedereen met een UM sportkaart kan hier aan meedoen!

Kan jij in het weekend niet meedoen met wedstrijden? Dan kun je via deze vereniging ook meedoen aan twee speciale traingingen met een enthousiaste trainer om gewoon lekker te kunnen hockeyen! Op deze manier ben je toch sportief bezig. Daarbij worden er ook vele leuke borrels georganiseerd waar je dan alsnog aan mee kunt doen! Om lid te worden moet je lid zijn van UM sport en kun je contact opnemen via het volgende mailadres: mshc@live.nl

Contact studentenvereniging MSHC Hockey

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.