Skip to main content
MSHV Manos (handbal)

MSHV Manos is de grootste handbal vereniging in Maastricht. Met meestal meer dan 50 leden! Er spelen zowel mannen als vrouwen. Meestal onder leiding van coach Edwin Jansen.

Activiteiten en trainingen

Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt er getraind. Op maandag wordt er gemengd getraind in de UM sportzaal Randwyck. Op woensdag ligt de focus op kracht en conditie en op de vrijdag wordt  er vaak afgesloten met een leuke wedstrijd tussen alle spelers! Daarnaast worden er sportdagen georganiseerd, en leuke thema-avonden gehouden! Als je lid wilt worden moet je in het bezit zijn van een UM sport kaart. Daarnaast kan je voor meer info een email sturen naar het volgende adres: info@mshvmanos.com

Contact studentenvereniging MSHV Manos Maastricht

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.