Skip to main content
M.S.R.V. Saurus (roeien)

Bij deze vereniging kom je in een team terecht waarmee je kunt roeien en trainen voor competities! Zoals bijvoorbeeld een competitie op een andere universiteit. Of de welbekende RSM SIR wedstrijd!  Daarnaast kun je actief meedoen binnen het bestuur of in één van de commissies.   

Activiteiten

Buiten het roeien worden er mega veel leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan borrels, diners en themafeestjes. Erg veel gezelligheid gegarandeerd! Wil je graag lid worden? Zoek dan contact via de onderste gegevens.

Telefoon: 043-3233455 (bestuurskamer M.S.R.V. Saurus)

Mailadres: bestuur@msrvsaurus.nl

Contact studentenvereniging M.S.R.V Saurus

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.