Skip to main content
MSUV Hooked (floorball)

Bij MSUV Hooked spelen ze ‘floorball’! Het lijkt heel erg op ijshockey, maar is gewoon binnen in een zaal zonder ijs. Het veld is hetzelfde ingedeeld als bij ijshockey, en je speelt het met eenzelfde soort stick en een bal (gemaakt van plastic). De teams bestaan ieder uit vijf personen, met een keeper.

Trainingen en wedstrijden

Er zijn twee soorten teams waar je lid van kunt worden. Een team waarbij je alleen meedoet aan trainingen, en een team waarmee je ook aan wedstrijden mee  kunt doen. Iedere dinsdag, woensdag en vrijdag kun je meedoen aan trainingen. Hierbij horen dan ook twee soorten lidmaatschappen! 

Daarbij kun je ook meedoen als je in het bezit bent van een UM sportkaart! Deze kun je halen via de UM webshop of bij het UM sportcentrum. 

Contact studentenvereniging Hooked Maastricht

msuvhooked.nl 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.