Skip to main content
MSV Santé

Maastrichtse Studievereniging Santé is dé vereniging voor alle studenten Gezondheidswetenschappen. MSV Santé is in 2002 opgericht en ontstaan door de samenvoeging van verschillende studieverenigingen.

Leden

Ieder jaar verwelkomen wij een grote groep nieuwe leden. Lid worden brengt veel voordelen met zich mee, waaronder korting op studieboeken, toegang tot activiteiten, korting op eten en drinken in onze stamkroeg, toegang tot de MSV Santé-app en nog veel meer. Ook is er bij MSV Santé GEEN ontgroening. Wel gaan we ieder jaar met een grote groep eerstejaarsstudenten op een gezellig kamp vol met leuke activiteiten en spellen om elkaar beter te leren kennen.

Actieve leden

Wanneer je lid bent van MSV Santé is er de mogelijkheid om ook actief lid te worden! Dit betekent dat je in één van onze 13 commissies geplaatst wordt en meehelpt met het organiseren van activiteiten. Voorbeelden van commissies zijn: de Activiteitencommissie, Feestcommissie, Sportcommissie, Reiscommissie en de Onderwijscommissie. Aan het begin van ieder academisch jaar vinden de Santé Introductie Dagen plaats, dit is hét moment om de commissies te leren kennen. De laatste avond sluiten we af met een gezellige borrel in onze stamkroeg, George’s Pub. Je hebt tot dan de tijd om op te geven in welke commissie je graag terecht zou willen komen!

Haal meer uit je studie

Binnen MSV Santé maak je vriendschappen voor het leven. Dit gebeurt niet alleen binnen de commissies maar ook daarbuiten. Ook legt onze vereniging een basis voor het maken van connecties die niet alleen tijdens je studententijd, maar ook tijdens het werkende leven van pas komen! Zo hebben leden elkaar geholpen aan bijvoorbeeld kamers, (bij)banen en stageplekken.

Onderwijs

Als studievereniging zijn wij tevens betrokken bij het onderwijs, en daarom kun je met al je vragen en opmerkingen over Gezondheidswetenschappen bij ons terecht. Daarnaast biedt MSV Santé hulp aan studenten bij onder andere schrijfopdrachten en studievaardigheden.

Contact MSV Santé

msvsante.nl
msvsante@maastrichtuniversity.nl
Bekijk ook onze social media: @msvsante

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.