Skip to main content
MSZV Lagakari (zeilen)

MSZV Lagakari is een leuke en hechte zeilvereniging! Hun vloot is gelegen te jachthaven Portfino. Ze zijn in het bezit van verschillende soorten zeilboten en een motorboot voor het lesgeven! Er zijn twee introductieperiodes waar je aan mee kunt doen in september en maart/april. Verder kun je gewoon heel het jaar lid worden!

Activiteiten en trainingen

Elke donderdagavond is er vanaf 22 uur een leuke borrel in Gabi's Beer Bar! Daarnaast worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd als feestjes en weekenden weg! Zo is er het ‘bikkelweekend’ waarin er vooral veel met z’n alle wordt gezeild!

Zeilles Lagakari

Bij Lagakari worden zowel interne als externe lessen gegeven. Interne lessen worden gegeven door ervaren zeilers die jou als beginner op weg helpen. De externe lessen worden gegeven door andere zeilscholen waar je een certificaat kunt halen!

Kennis maken met Lagakari

Ben jij benieuwd naar de vereniging? Ga dan eens langs bij een van de borrels in Gabi's Beer Bar (achter het vleeshuis 17) of stuur een email.

Contact MSZV Lagakari

Mail: info@lagakari.nl
Website: www.lagakari.nl
Facebook: https://www.facebook.com/lagakari/ 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.