Skip to main content
MSZV Tiburon (zwemmen)

Deze vereniging bestaat uit een hecht zwemmersteam. Er zijn twee coaches aanwezig die zwemmers van ieder niveau begeleiden. Het team bestaat uit mensen van verschillende afkomst en is hiermee ook erg internationaal gericht.

Activiteiten en trainingen Tiburon

Twee keer per week worden trainingen gegeven van ongeveer 1,5 uur. Voor de training worden gezamenlijke diners gehouden. Wat bijvoorbeeld bestaat uit een pastaatje aan het zwembad. Daarbij worden veel leuke dingen georganiseerd als weekendjes weg naar het buitenland.

Recreatief zwemmen of wedstrijden

je kunt bij deze vereniging kiezen om recreatief te zwemmen maar bijvoorbeeld ook om mee te doen aan wedstrijden. Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan. Dit kun je doen door een online formulier in te vullen en lid te zijn van UM Sports!

Contact Maastrichtse Studenten Zwem Verenging Tiburon

www.mszvtiburon.nl
mszvtiburon@maastrichtuniversity.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.