Skip to main content

AEGEE (internationaal)

AEGEE is een internationale studentenvereniging. De organisatie bevindt zich in wel 38 landen en 147 steden met een netwerk van meer dan 13.000 studenten!

Alles is drama (toneel )

Ben je gek van toneel? Dan zit je bij deze vereniging helemaal goed. Nieuw op het podium of niet, het maakt allemaal niet uit! Doe mee aan grote en kleine toneelstukken en leer veel nieuwe mensen kennen! Lees er hier meer over!

Musicalkoor Maastricht (muziek)

Wekelijks zijn er bij dit koor super leuke repetities waar je aan mee kunt doen! Hier worden allerlei verschillende soorten nummers gezongen. Natuurlijk worden er ook vele optredens georganiseerd. Lees er hier meer over!

Tuna de Maastricht (muziek)

Bij Tuna de Maastricht draait het om traditionele Spaanse muziek. Het is een hechte studentenvereniging met leden van diverse afkomst. Er worden veel optredens en activiteiten georganiseerd. Lees er hier meer over!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.