Skip to main content
Saturnus (turnen)

Saturnus is een van de jongste verenigingen in Maastricht. Hier staan professionals voor jou klaar om je te begeleiden, ongeacht welk niveau je je bevind!

Activiteiten en trainingen

Twee keer per week worden er trainingen gegeven bij UM Sport. Eén keer per maand kun je zelfs trainen bij Sittard! Het maakt niet uit op welk niveau je traint, je kunt altijd meedoen!

Ook organiseert de vereniging leuke activiteiten zoals ‘de Saturnus night out’ en sinterklaasavonden. Op deze manier proberen ze je tijd bij Saturnus zo leuk mogelijk te maken! Om lid te worden van deze vereniging moet je lid zijn van UM Sports en simpelweg even langskomen bij een van de trainingen voor meer informatie en een inschrijfformulier! De vereniging bevind zich op het volgende adres:

M.S.T.V. Saturnus
SSC Maastricht
Postbus 616
6200 MD Maastricht

Contact studentenvereniging Saturnus Maastricht

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.