Skip to main content
SKVM Kinran (Karate)

SKVM Kinran is een sportvereniging voor alle studenten van de Maastrichtse universiteit en hogeschool Zuyd. Het is een karatevereniging met ongeveer 40 leden. Tijdens de trainingen wordt vooral aandacht besteed aan een Shotokan stijl karate. Dit omvat vooral veel lage standen, harde technieken en stijloefeningen.

Trainingen en activiteiten

Iedere maandag en donderdag wordt voor ongeveer 1,5 uur training gegeven. Daarbuiten kun je ook meedoen aan wedstrijden. Deze vinden meestal één keer per maand plaats. Daarbuiten organiseert Kinran ook zelf wedstrijden waar mensen van zelfs België en Duitsland naartoe komen.

Activiteiten buiten trainingen

Buiten de trainingen en wedstrijden worden er ook andere activiteiten georganiseerd als sushi avonden en borrels!

Lid worden bij SKVM Kinran

Lijkt dit je een leuke vereniging om lid van te worden? Kom dan langs een van de trainingen. 

Contact SKVM Kinran

www.skvmkinran.nl
skvmkinran@gmail.com

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.