Skip to main content

D.B.S.V Red Socks (voetbal)

Red Socks is een erg grote voetbalvereniging! Ze hebben zowel mannen en vrouwenteams voor buiten als voor binnenvoetbal. Bijna de gehele week worden trainingen gegeven en leuke activiteiten georganiseerd! Lees hier meer.

De Hippo's (korfbal)

De Hippo's is een gezellige korfbal vereniging die actief meedoet aan toernooien en wedstrijden. Ook houden ze bij deze vereniging van het organiseren van borrels en leuke thema-avonden. Benieuwd? Lees hier meer!

Dutch Mountains (mountainbiken)

Dutch Mountains is een hele enthousiaste vereniging met een liefde voor mountainbiken! Met wel 70 leden proberen ze te zorgen voor zoveel mogelijk gezelligheid op en naast de fiets! Benieuwd naar deze vereniging? Lees hier meer!

Ferro Mosae (triatlontraining)

Ferro Mosae, ook wel FM genoemd richt zich compleet op alle onderdelen van de triatlon. Ongeacht je niveau kun je je altijd aanmelden. Er worden zwemtrainingen en hardlooptrainingen gegeven. Daarnaast nog veel meer! Lees hier wat!

Heep (badminton)

Heep staat bekend als een leuke en gezellige vereniging die niet te groot is, maar ook niet te klein. Er wordt iedere donderdag vrij gespeeld, maar ook speciale trainingen voor gevorderden gegeven. Lees er hier meer over!

M.S.D.V Let's Dance! (dansen)

Bij M.S.D.V Let's Dance! kun je verschillende cursussen volgen. Alle stijlen uit het buitenland zijn vertegenwoordigd! Denk aan kizomba en salsa! De cursussen worden in verschillende danszalen gehouden. Lees er hier meer over.

M.S.R.V. Saurus (roeien)

Bij M.S.R,V Saurus kun je je passie voor roeien delen met vele andere leden! Ieder jaar is er een selectie en kun je meedoen aan vele competities! Ook worden er genoeg feestjes en activiteiten georganiseerd. Lees hier meer!

M.S.V.V. Fyrfad (volleybal)

Bij Fyrfad is er voor elk soort niveau op het gebied van volleybal een team waar je je in kunt plaatsen! Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien en mee te doen aan leuke activiteiten! Lees hier wat je kunt verwachten!

MaasSAC (bergbeklimmen)

MaasSAC is de Maastrichtse studenten alpen club. Hier wordt gedaan aan bergbeklimmen, hiken, kamperen en 'bouldering'. Je kunt meedoen aan verschillende cursussen en veel leren. Klik hier voor meer informatie over MaasSAC!

Maastricht Knights Basketball

Ben jij een student aan Hogeschool Zuyd of Universiteit Maastricht? En zou je graag willen basketballen? Meld je dan aan bij deze sportvereniging! Ze hebben twee mannenteams en twee vrouwenteams! Lees hier meer!

Maastricht University Cheerleading

Ben jij een man of vrouw en lijkt cheerleading jou helemaal het einde? Lees dan hier meer over deze vereniging, bestaande uit twee soorten teams. Onder leiding van de beste captains!

Maraboes (rugby)

Maraboes is een rugbyvereniging die op topniveau speelt! Er zijn twee teams aanwezig. Een daarvan doet mee aan de Nederlandse nationale competities! Buiten de trainingen is er ook heel veel gezelligheid. Lees hier meer!

Margrieten (rugby)

Ben jij een vrouw die gek is op rugby of heb je het altijd al een keer willen spelen? Meld je dan aan bij dit leuke vrouwenteam! Ze doen mee aan competities en doen samen nog meer leuke activiteiten! Hier alle info op een rijtje!

Mas incontro (schermen)

Bij MAS Incontro kun je meedoen aan verschillende cursussen en trainingen! Je leert gaandeweg schermen met zowel de floret, degen en sabel. Het maakt niet uit als je nog geen ervaring hebt! Lees hier meer over de vereniging!

MSAV Uros (atletiek)

Onder atletiek vallen natuurlijk verschillende soorten onderdelen. Bij deze vereniging worden ze allemaal vertegenwoordigt. Er worden verschillende soorten trainingen gegeven en je kunt meedoen aan (internationale) wedstrijden. Lees hier meer!

MSHC (hockey)

Bij MSHC wordt er zowel recreatief als prestatief gehockeyd. Ook als je niet aan wedstrijden mee kunt doen kun je lid worden van één van de speciale teams hiervoor! Benieuwd naar deze gezellige vereniging? Lees dan hier meer!

MSHV Manos (handbal)

MSHV Manos is een ontzettend leuke handbal vereniging. Er spelen zowel mannen als vrouwen. De trainingen zijn dan ook vaak gemengd! Zo leer je iedereen al snel kennen. Wil je graag lid worden? Lees dan hier meer!

MSUV Hooked (floorball)

Bij MSUV Hooked spelen ze 'floorball'. Deze sport lijkt heel erg op ijshockey. Gespeeld op een veld met dezelfde indeling maar dan zonder ijs. Met een stick en plastic bal en in teams van vijf met een keeper! Hier meer info over de vereniging!

MSZV Lagakari (zeilen)

MSZV Lagakari is een hechte zeilvereniging! Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Hierdoor kun je meedoen aan gave lessen en mee met leuke weekendjes weg! Daarbij zul je ook vele leuke borrels kunnen bijwonen!

MSZV Tiburon (zwemmen)

MSZV Tiburon bestaat uit een hecht zwemmersteam. Je kunt bij deze vereniging recreatief zwemmen maar ook mee te doen aan wedstrijden. Buiten trainingen worden er ook leuke dingen georganiseerd. Lees hier welke!

Saturnus (turnen)

Saturnus is een van de jongste verenigingen in Maastricht. Twee keer per week kun je trainingen volgen bij UM Sport. Het maakt niet uit op welk niveau je zit, je kunt altijd meedoen! Lees hier meer over de andere activiteiten!

SKVM Kinran (Karate)

SKVM Kinran is de eerste karate vereniging in Maastricht. Hier bevinden zich ongeveer 40 leden die twee keer per week samen trainen. Daarbij organiseert Kinran zelf ook wedstrijden en nog meer leuke activiteiten! Lees hier meer!

Stennis (tennis)

Deze super leuke tennisvereniging is een van de grootste van Maastricht. Met wel meer dan 300 leden! Naast tennis biedt Stennis ook padel aan!

Studenten Golf Vereniging Maastricht

Wanneer je lid wordt van deze vereniging kun je genieten van vele voordelen. Daarbij kun je spelen op een van de meest mooie golfbanen van Nederland. Benieuwd wat je nog meer kunt doen op deze vereniging? Lees dan hier meer!

Ultimaas (frisbee)

Met ongeveer 30 leden is de vereniging Ultimaas een hechte en gezellige vereniging. Al deze leden hebben een passie voor frisbeeën! Lijkt je dit ook leuk en wil je graag meer informatie over deze vereniging? Je leest het hier!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.