Skip to main content
Stennis (tennis)

Deze super leuke tennisvereniging is een van de grootste van Maastricht. Met wel meer dan 300 leden! Stennis bespeelt de banen van tennispark de Geusselt in de wijk Amby, samen met de burgervereniging M.L.T.C. Ready. Ze hebben beschikking tot 9 tennisbanen en 2 padelbanen. Naast tennis biedt Stennis namelijk ook padel aan!

Activiteiten en trainingen

Op woensdagavond zijn alle leden welkom om vrij een balletje te slaan op de tennis- en padelbanen. En iedere donderdagavond is er voor alle leden een gezellige borrel in Café de Boschpoort. Daarnaast worden er jaarlijks meer dan 40 soort activiteiten georganiseerd door de commissies en kun je meedoen aan wintercompetities en andere Open Toernooien door het hele land! Daarbij zijn er wekelijks meerdere trainingen waar je aan mee kunt doen!

De vereniging wordt omschreven als een gezellige vereniging met een perfecte combinatie van sport en gezelligheid. Je kunt lid worden door een formulier in te vullen op hun website!  

Adres Stennis

MLTC Ready (Tennispark)
Severenstraat 215
6225 DA Maastricht

Contact studentenvereniging Stennis Maastricht

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.