Skip to main content
Ultimaas (frisbee)
Wij zijn een internationale vereniging van studenten, uitwisselingsstudenten, jonge professionals en niet-zo-jonge professionals met ongeveer 30 leden. Ultimate frisbee wordt gespeeld in teams van 7 op een veld dat ongeveer zo lang is als een voetbalveld. Het is een intense teamsport waar gezelligheid en de spirit of the game toch centraal staan. Wil je meer weten over hoe Ultimate Frisbee gespeeld wordt kijk dan op onze website.

Activiteiten en trainingen

Wij trainen 2-3 keer per week in het sportpark Daalhof. Ook doen we mee aan wedstrijden in Mixed, Dames en Heren divisies, en worden er leuke groepsactiviteiten georganiseerd voor de gezelligheid. Wil je je graag aanmelden of een keer een proeftraining komen doen? Klik dan hier! Ook kun je je aanmelden via UM SPORTS.

Contact studentenvereniging Ultimaas Maastricht

studentenvereniging frisbee

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.