U bent hier

Studentenverenigingen in Maastricht

Maastricht is een van de gezelligste studentensteden van Nederland. Je kan hier studeren bij een van de hogescholen of universiteiten en er zijn meer dan 20 studentenverenigingen!

Lid worden bij een studentenvereniging in Maastricht

Er zijn een heleboel verschillende studentenverenigingen in Maastricht. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen, religieuze verenigingen en verenigingen met een andere focus. Ook is het per vereniging verschillend hoeveel verplichtingen je hebt en of er een ontgroening is. Er is dus altijd wel een studentenvereniging die bij jou past!

Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Neem dan een kijkje op onze pagina over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging. Tijdens de INKOM heb je ook genoeg mogelijkheden om de verschillende verenigingen te leren kennen. Ga naar zoveel mogelijk open feesten, dan kan je zelf zien welke studentenvereniging iets voor jou is!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Maastricht?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Gezelligheidsverenigingen in Maastricht

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Maastricht

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Maastricht

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Maastricht Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Overige studentenverenigingen in Maastricht

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Maastricht. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!