U bent hier

Overige studentenverenigingen in Maastricht

Bij overige studentenverenigingen ligt de focus niet op sporten of religie. Waar deze verenigingen wel voor staan? Dat kan van alles zijn! Van politiek tot maatschappelijke betrokkenheid en van internationale betrekkingen tot toneel: er is in Maastricht Studentenstad keuze genoeg! Je kan natuurlijk ook lid worden van gezelligheidsverenigingenstudentensportverenigingen en religieuze verenigingen in Maastricht Studentenstad. Waar je ook lid wordt: het draagt zeker bij aan je studentenleven!

Wil je niks missen van de verenigingen in Maastricht Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

AEGEE (internationaal)

AEGEE is een internationale studentenvereniging. De organisatie bevindt zich in wel 38 landen en 147 steden met een netwerk van meer dan 13.000 studenten!

Alles is drama (toneel )

Ben je gek van toneel? Dan zit je bij deze vereniging helemaal goed. Nieuw op het podium of niet, het maakt allemaal niet uit! Doe mee aan grote en kleine toneelstukken en leer veel nieuwe mensen kennen! Lees er hier meer over!

Musicalkoor Maastricht (muziek)

Wekelijks zijn er bij dit koor super leuke repetities waar je aan mee kunt doen! Hier worden allerlei verschillende soorten nummers gezongen. Natuurlijk worden er ook vele optredens georganiseerd. Lees er hier meer over!

Tuna de Maastricht (muziek)

Bij Tuna de Maastricht draait het om traditionele Spaanse muziek. Het is een hechte studentenvereniging met leden van diverse afkomst. Er worden veel optredens en activiteiten georganiseerd. Lees er hier meer over!