U bent hier

Sportverenigingen in Maastricht

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn verschillende studentensportverenigingen in Maastricht Studentenstad. Je vindt hieronder het overzicht van sportverenigingen voor studenten!

Niks missen van de studentensportverenigingen in Maastricht?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een andere vereniging? Er zijn ook gezelligheidsverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Maastricht!

Dutch Mountains (mountainbiken)

Dutch Mountains is een hele enthousiaste vereniging met een liefde voor mountainbiken! Met wel 70 leden proberen ze te zorgen voor zoveel mogelijk gezelligheid op en naast de fiets! Benieuwd naar deze vereniging? Lees hier meer!

Ferro Mosae (triatlontraining)

Ferro Mosae, ook wel FM genoemd richt zich compleet op alle onderdelen van de triatlon. Ongeacht je niveau kun je je altijd aanmelden. Er worden zwemtrainingen en hardlooptrainingen gegeven. Daarnaast nog veel meer! Lees hier wat!

M.S.V.V. Fyrfad (volleybal)

Bij Fyrfad is er voor elk soort niveau op het gebied van volleybal een team waar je je in kunt plaatsen! Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien en mee te doen aan leuke activiteiten! Lees hier wat je kunt verwachten!

Heep (badminton)

Heep staat bekend als een leuke en gezellige vereniging die niet te groot is, maar ook niet te klein. Er wordt iedere donderdag vrij gespeeld, maar ook speciale trainingen voor gevorderden gegeven. Lees er hier meer over!

De Hippo's (korfbal)

De Hippo's is een gezellige korfbal vereniging die actief meedoet aan toernooien en wedstrijden. Ook houden ze bij deze vereniging van het organiseren van borrels en leuke thema-avonden. Benieuwd? Lees hier meer!

MSUV Hooked (floorball)

Bij MSUV Hooked spelen ze 'floorball'. Deze sport lijkt heel erg op ijshockey. Gespeeld op een veld met dezelfde indeling maar dan zonder ijs. Met een stick en plastic bal en in teams van vijf met een keeper! Hier meer info over de vereniging!

SKVM Kinran (Karate)

SKVM Kinran is de eerste karate vereniging in Maastricht. Hier bevinden zich ongeveer 40 leden die twee keer per week samen trainen. Daarbij organiseert Kinran zelf ook wedstrijden en nog meer leuke activiteiten! Lees hier meer!

MSZV Lagakari (zeilen)

MSZV Lagakari is een hechte zeilvereniging! Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Hierdoor kun je meedoen aan gave lessen en mee met leuke weekendjes weg! Daarbij zul je ook vele leuke borrels kunnen bijwonen!

M.S.D.V Let's Dance! (dansen)

Bij M.S.D.V Let's Dance! kun je verschillende cursussen volgen. Alle stijlen uit het buitenland zijn vertegenwoordigd! Denk aan kizomba en salsa! De cursussen worden in verschillende danszalen gehouden. Lees er hier meer over.

MaasSAC (bergbeklimmen)

MaasSAC is de Maastrichtse studenten alpen club. Hier wordt gedaan aan bergbeklimmen, hiken, kamperen en 'bouldering'. Je kunt meedoen aan verschillende cursussen en veel leren. Klik hier voor meer informatie over MaasSAC!

MSHV Manos (handbal)

MSHV Manos is een ontzettend leuke handbal vereniging. Er spelen zowel mannen als vrouwen. De trainingen zijn dan ook vaak gemengd! Zo leer je iedereen al snel kennen. Wil je graag lid worden? Lees dan hier meer!

Maraboes (rugby)

Maraboes is een rugbyvereniging die op topniveau speelt! Er zijn twee teams aanwezig. Een daarvan doet mee aan de Nederlandse nationale competities! Buiten de trainingen is er ook heel veel gezelligheid. Lees hier meer!

Mas incontro (schermen)

Bij MAS Incontro kun je meedoen aan verschillende cursussen en trainingen! Je leert gaandeweg schermen met zowel de floret, degen en sabel. Het maakt niet uit als je nog geen ervaring hebt! Lees hier meer over de vereniging!

D.B.S.V Red Socks (voetbal)

Red Socks is een erg grote voetbalvereniging! Ze hebben zowel mannen en vrouwenteams voor buiten als voor binnenvoetbal. Bijna de gehele week worden trainingen gegeven en leuke activiteiten georganiseerd! Lees hier meer.

MSHC (hockey)

Bij MSHC wordt er zowel recreatief als prestatief gehockeyd. Ook als je niet aan wedstrijden mee kunt doen kun je lid worden van één van de speciale teams hiervoor! Benieuwd naar deze gezellige vereniging? Lees dan hier meer!

M.S.R.V. Saurus (roeien)

Bij M.S.R,V Saurus kun je je passie voor roeien delen met vele andere leden! Ieder jaar is er een selectie en kun je meedoen aan vele competities! Ook worden er genoeg feestjes en activiteiten georganiseerd. Lees hier meer!

Saturnus (turnen)

Saturnus is een van de jongste verenigingen in Maastricht. Twee keer per week kun je trainingen volgen bij UM Sport. Het maakt niet uit op welk niveau je zit, je kunt altijd meedoen! Lees hier meer over de andere activiteiten!

Stennis (tennis)

Stennis is een van de grootste sportverenigingen in Maastricht! Stennis is een jonge vereniging met wel meer dan 250 leden met een perfecte combinatie van sport en gezelligheid! Lees hier meer over de vereniging!

Studenten Golf Vereniging Maastricht

Wanneer je lid wordt van deze vereniging kun je genieten van vele voordelen. Daarbij kun je spelen op een van de meest mooie golfbanen van Nederland. Benieuwd wat je nog meer kunt doen op deze vereniging? Lees dan hier meer!

Pagina's